Arendal og Omegns Sparekasse og Østre Agder Sparebank har siden 15.08.2022 vært en bankBanken heter nå Agder Sparebank.

Fram til nå har vi hatt to forskjellige datasystemer, men nå skal endelig alle våre systemer og kundedatabaser slås sammen.

 

Selve overgangen skjer i helgen 17.-19. mars. For deg som kunde betyr dette følgende:

 

Nett- og mobilbank vil være ustabilt fra fredag ettermiddag kl 16.00 til mandag morgen. Det betyr at betalinger og overføringer bør være registrert senest fredag 17. mars, eller at de legges inn etter helgen.

Vipps vil ha begrensede funksjoner i denne perioden. Du kan fortsatt vippse, men beløpet vil ikke være tilgjengelig for mottaker før tidligst mandag 20 mars.

Netthandel med betaling gjennom vipps eller kredittkort og bankkort vil virke som normalt og vil ikke påvirkes.

Bankkortet ditt virker i helgen, men du kan oppleve at kortet ditt ikke får kontakt med banken i korte perioder. Skulle du oppleve dette vil løsningen være å vente litt før du forsøker å gjennomføre betalingen på nytt.

Minibanken i Arendal vil ikke være i drift gjennom helgen. Vi forventer at minibanken vil være i vanlig drift igjen fra mandag 20. mars.

Utenlandsbetalinger stenger onsdag 15. mars og åpner igjen mandag 20. mars. Det betyr at utenlandsbetalinger må gjennomføres senest tirsdag 14. mars.

 

Selv om vi gjør endringer på systemene vi jobber i, vil ikke dette påvirke andre forhold i banken. Du vil beholde din faste kunderådgiver, og kontonummer og kort forblir som det har vært tidligere.

 

Hvis du har noen spørsmål rundt dette kan du ringe oss på telefon 3700 4900. Kontaktinformasjon til bankens ansatte finner du her: Ansatte Agder Sparebank.

Vi vil være tilgjengelig gjennom den aktuelle helgen dersom du har behov for hjelp.

 

Vi gleder oss til en mer lettvint hverdag i felles datasystem, og beklager eventuelle ulemper dette måtte medføre. På vegne av Agder Sparebank vil vi få takke deg for at du er kunde i banken, vi vil gjøre alt for å være den beste banken for deg.

 

Med vennlig hilsen

 

Nina Holte
Adm. banksjef

 

Agder Sparebank