Trenger du midler til en lekeplass i Åmli, klatrevegg i Gjerstad, nytt draktsett til guttelaget i Tvedestrand, eller til merking av tursti i Risør? Eller til et samfunnsnyttig formål som er til glede for mange? 

 

Enkelt å samle inn penger

I samarbeid med Lokalverdi.no gjør vi det enklere enn noen gang å samle inn penger til nye ideer og prosjekter i lokalmiljøet. Sammen skal vi skape et aktivt lokalsamfunn med plass til alle, fremmet av gode gjerninger, dugnadsånd og lokal patriotisme. 

 

Lokalverdi

Lokalverdi.no er en egen side som presenterer aktuelle prosjekter, og hvor alle kan være med å bidra med det beløpet de ønsker. Dette kalles folkefinansiering, og målet er at det skal være lettere for lag og foreninger å samle inn penger til gode prosjekter i lokalmiljøet.

 

Vi hjelper deg

Trenger du hjelp til å søke? Banken hjelper deg. Vi svarer spørsmål, gir råd og tips før prosjektet publiseres. Østre Agder Sparebank jobber kontinuerlig for å bidra til vekst og utvikling i lokalsamfunnet og finansierer tiltak i Risør, Gjerstad, Tvedestrand, Vegårshei og Åmli.

 

Hvordan søker du?

Gå inn på https://lokalverdi.no/oa og se på prosjektene som er lansert. Kanskje du finner et spennende prosjekt som du også har lyst til å støtte?

Her kan du også opprette egen innsamling. 

 

Faste sponsoravtaler gjelder fortsatt

 

De faste sponsoravtalene består, men de som har sendt søknader må heretter legge inn prosjektene sine på denne siden. Banken vil ved hver søknad ta stilling til hvor mye vi bidrar med. Hvis banken ikke har anledning til å bidra, vil vi i de fleste tilfeller likevel kunne tilby prosjektene og bruke plattformen. 

 

Har du spørsmål, ta kontakt med markedssjef Jan Birger Stebekk på:

  • e-post jbs@oasparebank
  • mobil 915 16 147