Willy, Nellie og sparing i fond

Willy viser stolt fram bildet av det yngste barnebarnet sitt, og forteller at han har spart i fond til henne i flere år. Hun blir fem år i desember, og heter Nellie. Sparing i fond var nytt for meg da jeg ble kunde her, sier Willy. Rådgiveren min var på hugget og bidro til at jeg fikk øynene opp for fond. Ho passer på meg, gliser Willy. Ho ligger alltid i forkant og gir meg de beste rådene. 

Å spare i fond er et langsiktig prosjekt. Fondet kan jo i perioder gå opp og ned som en jojo, men man må tenke langsiktig og ha litt is i magen, understreker Willy. Jeg ser at fond historisk sett gir mye bedre avkastning enn å spare på konto. 

Jeg har tre barnebarn til, skyter Willy inn, og som jeg har spart til i mange år. De heter Johanna, Helena og Lotta. Jeg sparer selvfølgelig i fond til meg selv også, sier Willy lurt.

 Spar i fond til barnebarnet

SmartSpar

Det neste blir å ta i bruk spareappen SmartSpar, sier Willy. Rådgiveren min skal vise meg hvordan denne virker.

Spareappen Smartspar gjør det moro å spare i fond. Du trenger ingen forkunnskaper, og du får hjelp hele veien. Du kan enkelt opprette sparing til deg selv eller barna og invitere andre til å bidra. Smartspar kan brukes av alle - du trenger ikke bytte bank.

Bank og fløteis 

Hvorfor ble du kunde i Østre Agder Sparebank? 

- Jeg gikk og ventet på at Østre Agder Sparebank skulle komme hit til byen.  Min forrige bank flyttet til Arendal, og da var valget lett. Og jeg kommer ikke til å forlate dere. Det er som når du først får smaken på Hennig Olsen sin fløteis. Ingen annen is duger. Det samme kan jeg si om Østre Agder Sparebank og min rådgiver på Tvedestrandskontoret. Henne bytter jeg aldri ut, sier Willy og gliser. Jeg har ikke angret et sekund på at jeg ble kunde her! 

Kvalitetsøyeblikk

Willy er en humørspreder og har alltid en god kommentar på lur. Rådgiverne på Tvedestrandskontoret syns det er hygglig når Willy stikker innom. Jeg må en tur innom av og til for å sjekke status på fonda mine, sier Willy. Rådgiverne i banken er veldig hjelpsomme og ekspeditte, og jeg er på fornavn med alle. Jeg går alltid plystrende ut av banken. Banken og rådgiverne er en berikelse. Kvalitetsøyeblikk, avslutter han med et smil. 

Snakk med oss om fond og sparing

Ønsker du råd om hvordan du kan komme i gang med sparing? Eller kanskje sparer du allerede, men vil få hjelp til en god spareplan? 

Kontakt oss på telefon 37 11 99 00 eller post@oasparebank.no