Hopp til innholdet
En person overrekker bilnøkler til en annen person inne i en bil, symboliserer starten på en ny kjøreopplevelse.
Billån

På tide å bytte bil eller kanskje kjøpe din første? Vi i banken hjelper deg med gode råd!

Drømmer du om en ny bil, men gruer deg til tanken på billån? Det forstår vi godt. Med Norges høye bilbruk er billån ofte en nødvendighet. Det er viktig å kjenne til dine finansieringsmuligheter for å sikre de beste vilkårene. 

Er du i markedet for å bytte bil, eller skal du kanskje ta steget og kjøpe din aller første bil?

For noen er bilkjøp et av livets store eventyr, hvor motormagasiner studeres og drømmebilen er valgt ut ned til minste detalj. For andre er bilen rett og slett et praktisk redskap for å komme seg rundt.

Uansett ditt utgangspunkt, er det viktig å vurdere bilens størrelse, tilleggsutstyr, og kjøreegenskaper opp mot dine behov og livsstil. Å eie bil medfører også kostnader som lån, forsikringer, serviceavtaler, dekk og reparasjoner.

Hos oss får du verdifull rådgivning for din privatøkonomi

Vi i banken kan ikke mye om bilens tekniske spesifikasjoner, men vi kan tilby noe enda viktigere – personlig økonomisk rådgivning som hjelper deg å forstå hvordan bilutgiftene vil påvirke din økonomi nå og i fremtiden.

Hvorfor velge billån hos oss?

Her er noen gode grunner til å velge oss for ditt billån:

  • Konkurransedyktige lån: Vi tilbyr lån med opp til 100 % finansiering og inntil 10 års nedbetalingstid. I motsetning til noen tilbud fra bilforhandlere, hvor renten kan øke etter kampanjeperioden, gir vi deg et lån med klare og forutsigbare vilkår.
  • Lånebevis på noen få klikk: Få et lånebevis raskt og enkelt gjennom vår nettside, og ha det klart før du besøker bilforhandleren. Dette forenkler kjøpsprosessen betraktelig.
  • Full oversikt over økonomi og lån: Med vårt lån får du en integrert oversikt i både mobil- og nettbanken, noe som eliminerer behovet for månedlige papirfakturaer og gir bedre økonomisk oversikt.

Trygt, kjent og personlig

Ønsker du mer informasjon eller er klar for å søke om lån? Besøk vår nettside for å søke om vanlig, grønt eller kaskofritt billån, samt for å få et lånebevis. Du kan også kontakte oss direkte via e-post på billaan@eika.no eller ringe oss på (+47) 915 06 270 hvis du har spørsmål.
Smilende mann som lener seg på åpen bagasjeluken til en bil mens han snakker med en kvinne utenfor bildet, omgitt av frodig grøntområde.

Oppdag våre konkurransedyktige billån!

Lurer du på hvordan du kan finansiere din neste bil på den mest økonomisk gunstige måten? Lær mer om våre billån, sammenlign dine alternativer og legg inn en søknad.

Priseksempel:

fra nominell rente på 6,40 %, effektiv rente på 8,60 %, lån på 150 000 kr over 5 år, inkl. gebyrer, totalt 183 700 kr.