Vi vil at det skal være så enkelt som mulig for deg å være trygg. Derfor har vi satt sammen en forsikringspakke som dekker dine grunnleggende behov for trygghet.

Dine viktigste forsikringer samlet
Eika Pluss består av:

  • Innboforsikring
  • Reiseforsikring
  • Helseforsikring
  • Ulykkesforsikring
  • Verdigjenstandforsikring
  • Onlineforsikring

Med flere forsikringer i en og samme pakke sikrer du deg og ditt dersom uhellet skulle være ute.

Eika Pluss har i tillegg enda bedre dekninger enn produktene enkeltvis, og gir deg blant annet vår beste innboforsikring med ubegrenset forsikringssum og verdigjenstandforsikring med to uspesifiserte verdigjenstander til inntil 30 000 kroner.

 

Alt dette får du til 40 % rabatt på veiledende priser til sammenligning om du kjøper produktene enkeltvis. 

 

Trygghet uansett hvor du er i livet
Uansett om du er nyetablert, har stiftet familie eller har kommet litt lengre i livet vil Eika Pluss dekke dine grunnleggende forsikringsbehov. Har du barn er barna inkludert i dine forsikringer inntil fylte 20 år.

Følger ditt livsløp
Eika Pluss følger deg og ditt livsløp. Du slipper å følge med på forsikringssummer etter hvert som familien vokser eller verdiene i hjemmet ditt øker. Du trenger faktisk ikke å oppdatere forsikringssummen for innboet ditt ettersom innboforsikringen i Eika Pluss-pakken gir deg ubegrenset forsikringssum.

Godt sikret – hjemme, borte og på nett
Visste du at reiseforsikringen din gjelder med en gang du går ut døren hjemme? Og at helseforsikringen får deg kjapt til behandling uten lange ventetider?

Det er ingen grunn til bekymring om uhellet skulle være ute – hverken hjemme eller på tur. Ulykkesforsikring gir deg økonomisk trygghet dersom du skulle bli utsatt for en ulykke. 

I tillegg gir Eika Pluss deg en sikrere hverdag på nett med onlineforsikring som reduserer risikoen ved nettkriminalitet som netthandel, nettmobbing og dataangrep.